Tóth Bálint
Tóth Bálint
Közlekedéstervezés

Tóth Bálint 2016-ban a diplomázott járműmérnökként a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, jelenleg MSc tanulmányait folytatja ugyanezen a szakon és később PhD fokozatot is itt szeretne szerezni. Szakmáján belül jelenleg az autonóm járművek tesztelési lehetőségeit kutatja, így egyetemi tanulmányai mellett a Zalaegerszegen épülő járműipari tesztpályán dolgozik.
Az egyetemen eltöltött idő alatt két évig mentorként is tevékenykedett, ahol a frissen felvett hallgatók egyetemi és szakmai életbe történő beilleszkedését segítette, zalaegerszegi munkahelyén pedig a nyári szakmaigyakorlatukat végző hallgatók munkáját segítette és felügyelte.
Szabadidejében szívesen zenél, korábban több zenekarnak is alapító tagja volt, főként énekesként állt színpadra, de zongorán és egyéb billentyűs hangszereken is játszik.
Az általa tartott képzésen a közlekedéstervezést érintő témákkal ismerteti meg diákjait, melyek közül jelentős szerepet kap a közlekedésbiztonság, bizonyos járművek és a KRESZ alapszintű ismerete is.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás