Jelentkezés

A FIT Program 2018 őszén induló új évfolyamába már csak Kecskemét, Miskolc és Veszprém városában nyílik lehetőség jelentkezni szeptember 5-ig.
Megértésüket köszönjük!

Kedves leendő Diákunk! Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntjük a FIT Program regisztrációs oldalán! Kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbi tudnivalókat, hogy sikeresen jelentkezhessenek Programunkba!

Kiket keresünk?

Kit keresünk?
  • - 2018 szeptemberében ötödik osztályba lépő diákokat,
  • - Beregszászban pedig hatodik osztályba lépő diákokat,
  • - akik Kecskeméten, Budapesten, Miskolcon, Pécsett, Szolnokon, Veszprémben és Beregszászban vagy e városok környékén élnek,
  • - akik tanulni és fejlődni vágynak, és szívesen lennének egy összetartó csapat tagjai,
  • - akik nyitottak, érdeklődőek, és nem ijednek meg az olyan kihívásoktól sem, mint a szombati foglalkozások vagy a folyamatos otthoni tanulás játékos e-learning rendszerünk segítségével,
  • - és akik a sikeres regisztrációt követően ügyesen veszik a szeptember 7-9-i hétvége akadályait. A válogató egy napot vesz igénybe, a pontos beosztásról később küldünk tájékoztatást.

Hogyan lehet a FIT csapatához csatlakozni?

A regisztráció szülői és pedagógusi ajánlást, illetve az alább található űrlap kitöltését igényli. E dokumentumok és a személyes adatok segítségével néhány egyszerű lépéssel végrehajtható a regisztráció.

Jelentkezz a csapatunkba!

5) További tudnivalók Szülői ajánlás

A regisztrációt követően a megadott e-mail címre perceken belül visszaigazoló levelet küldünk, amelyben szereplő elérhetőségeken kapcsolatba léphet régióvezetőnkkel az esetleges további kérdések esetén. Amennyiben a visszajelző levél nem érkezne meg, kérjük, nézze meg levelezőrendszere spam mappáját is. Ha 1 órán belül nem érkezik meg Önhöz az e-mail, írjon az elaszlo’kukac’mcc.hu e-mail címre László Edina kolléganőnek, ugyanis enélkül nem érvényes a regisztráció! Ezt követően újabb e-mailben értesítjük a válogató pontos helyéről és időpontjáról.

Nyáron lehetőséget szeretnénk biztosítani egy nyílt nap keretében arra, hogy ízelítőt kapjanak a FIT-hangulatból. A nyílt napok időpontjáról és helyszínéről e-mailben küldünk értesítést, illetve honlapunk Hírek menüpontjában is közzétesszük.

A jelentkezéskor megadott adatokkal hozzájárulnak az MCC FIT Program Adatvédelmi Szabályzatának elfogadásához.

A Mathias Corvinus Collegium Adatvédelmi Szabályzata itt érhető el
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás