Jelentkezés

Kedves leendő Diákunk! Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntünk a FIT Program regisztrációs oldalán! Kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbi tudnivalókat, hogy sikeresen jelentkezhessenek Programunkba!

Kiket keresünk?

Kit keresünk?
  • - 2017 szeptemberében ötödik osztályba lépő diákokat,
  • - akik Kecskeméten, Budapesten, Miskolcon, Pécsett, Szolnokon, Veszprémben vagy e városok környékén élnek,
  • - akik tanulni és fejlődni vágynak, és szívesen lennének egy összetartó csapat tagjai,
  • - akik nyitottak, érdeklődőek, és nem ijednek meg az olyan kihívásoktól sem, mint a szombati foglalkozások vagy a folyamatos otthoni tanulás játékos e-learning rendszerünk segítségével,
  • - és akik a sikeres regisztrációt követően ügyesen veszik az október 8-ai hétvégi válogató akadályait.

Hogyan lehet a FIT csapatához csatlakozni?

A regisztráció szülői és pedagógusi ajánlást, illetve az alább található űrlap kitöltését igényli. E dokumentumok és a személyes adatok segítségével néhány egyszerű lépéssel végrehajtható a regisztráció.

5) További tudnivalók Szülői ajánlás

A regisztrációt követően a megadott e-mail-címre perceken belül visszaigazoló levelet küldünk, amelyben szereplő elérhetőségeken kapcsolatba léphet régióvezetőnkkel az esetleges további kérdések esetén. (Amennyiben ez nem érkezne meg, kérjük, nézze meg levelezőrendszere spam mappáját is, ha így sem találja, kérjük, haladéktalanul írjon régióvezetőnknek, ugyanis enélkül nem érvényes a regisztráció!) Ezt követően újabb e-mailben értesítjük a válogató pontos helyéről és időpontjáról.

Nyáron ugyanakkor lehetőséget szeretnénk biztosítani egy nyílt nap keretében arra, hogy betekinthessenek munkánkba, a FIT-hangulatba. A nyílt napok időpontjáról és helyszínéről emailben küldünk értesítést, illetve honlapunk Hírek menüpontjában is közzétesszük.

Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás