Idén tavasszal is Szülők Akadémiája Bagdy Emőkével és Kádár Annamáriával!
Idén tavasszal is Szülők Akadémiája Bagdy Emőkével és Kádár Annamáriával!
Miként segíthetik a mesék a személyiségfejlődést? Milyen eszközökkel fejleszthető gyermekkorban az érzelmi intelligencia? Dr. Bagdy Emőke és dr. Kádár Annamária előadásain szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt ingyenesen látogatható Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk keretein belül.

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. Ennek fényében idén tavasszal is megrendezésre kerül Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk, mely során szakértő előadóink szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez.

Veszprémben és Budapesten a rendezvényt dr. Kádár Annamária, a mesepszichológia hazai szaktekintélye tartja, előadásának fókuszában a mesék nevelő hatása, a konstruktív szülői szerepvállalás áll. Személyes történetek és nemzetközi kutatási eredmények tükrében mutatja be a legfontosabb nevelési kérdéseket, kihívásokat, amelyekkel a 21. század szülői találkozhatnak. A FIT Program védnöke és a hazai mesepszichológia úttörő alakja Marosvásárhelyről származik, és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karán diplomázott pszichológusként.

Programunk fővédnöke, dr. Bagdy Emőke előadásán Miskolcon vehetnék részt az érdeklődők.
 
Dr. Bagdy Emőke tehetséggondozás elméletének és módszerének szakembere, programunk védnöke és fő előadója született pedagógus, aki közel négy évtizede tanít, oktatással, képzéssel és fejlesztéssel foglalkozik. A tudatos személyiségfejlesztés elkötelezett híve, számos tanulmány és szakkönyv szerzője.

Pécsett Boldizsár Ildikó, a meseterápia hazai úttörője, Szolnokon pedig Tari Annamária, az új generáció pedagógiai-pszichológiai kihívásainak szakavatott kutatója tart előadás.

Bővebb tájékoztatást talál a Szülők Akadémiája oldaláról.


Progamterv:
Veszprém - 2017. március 22. szerda 17 óra – dr. Kádár Annamária
Budapest – 2017. március 23. csütörtök 17 óra – dr. Kádár Annamária
Miskolc – 2017. április 5. szerda 17 óra – dr. Bagdy Emőke
Pécs – 2017. április 25. kedd 17 óra – dr. Boldizsár Ildikó
Szolnok – 2017. május 19. péntek 17 óra – Tari Annamária

Szülők Akadémiája Szolnokon
Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás