Egészség és tehetség - a FIT Program szemléletformáló képzései
Egészség és tehetség - a FIT Program szemléletformáló képzései
A Fiatal Tehetség Program a tehetséggondozás mellett nagy hangsúlyt fektet az egészségügyi tudatosságra is, ezért mind az ötödikeseknek, mind a hatodikosoknak az oktatási programja során előkerül ez a témakör. Az első év az elsősegélynyújtásról, az újraélesztésről szól, míg a kurzus második része a függőségekre és a tudatos táplálkozásra koncentrál.

Ötödikeseink a sebkötözések és az újraélesztési feladatok mellett egy mentőállomást is meglátogatnak dr. Constantinovits Miklóssal, míg a hatodikosoknál a dohányzás, az alkohol, a játékszenvedély vagy épp a drogok veszélyei is előkerülnek dr. Koller Orsolyával. A képzést jól egészítik az e-learninges feladatsorok, amelyekhez egy Önismereti kurzus is társul egy személyiségteszttel, amelyet a FIT Program kiválasztási rendszerét megalkotó pszichológusok, Haraszti Tímea és Szűcs Izabella fejlesztettek ki.

A FIT Program egészségtudatossági szemléletformálása, prevenciós mukája a média érdeklődését is felkeltette. Az M1, a Duna Tv és a Miskolci Napló riportjában az oktatók, Dr. Koller Orsolya és Dr. Constantinovits Miklós, illetve a képzés szakmai vezetője, Constantinovits Milán is nyilatkozik.

 

 

Miskolci Napló - 2016.12.01.
M1 - Ma Reggel - 2016.12.05.
Duna Tv - Család-barát magazin - 2016.11.30.
Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás