Pécsi FIT-diákjaink
Pécsi FIT-diákjaink
Pécs belvárosban egy újonnan épült irodaházban található a központi irodánk, mely barátságos légkört teremt a gyerekeknek színes és modern berendezésével. A központ hétvégi tehetséggondozó foglalkozásaink mellett beszédközpontú angolórák, illetve közösségi programok helyszíne.

A fiúk és a lányok aránya közel meggyező. Ami leginkább jellemző ránk, az a hihetetlenül jó csapatszellem. Mindenki mindenkivel jóban van, a FIT-szombatokon kívül is tartják egymással a kapcsolatot, törődnek egymással, felvidítják a szomorkodóakat. A legújabb, hogy képeket és rövid videókat csinálnak azoknak, akik valami miatt nem tudnak részt venni a képzésen, hogy érezzék, bár kimaradtak egy szombatból, mégis gondoltak rájuk.
A szombatok sokkal többek, mint csupán oktatási napok, igazi közösségi élményt nyújtanak, ahol egymást várják és megbecsülik a gyerekek. Ezenfelül nagyon sok mindenben jeleskednek diákjaink: minden gyerek aktívan jár versenyekre: matematika, versmondó, tánc, és a legkülönbözőbb sportágakban nyernek díjakat, amikre nagyon büszkék vagyunk, ezért ezeket az eseményeket mindig megosztjuk a regionális Facebook-oldalunkon is.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás