Szülők akadémiája - Pécs

 

 

A Fiatal Tehetség Program rendezvénye

2018. április 10. - 17:00

 

Hotel Palatinus - 7621 Pécs, Király u. 5.

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A pécsi rendezvényt  DR. ZACHER GÁBOR, címzetes egyetemi docens, toxikológus, valamint a  Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának vezetője tartja „Függőségek hálójában – kérdések és kiutak” című előadásával.

Mi a szülő felelőssége a gyermekek szemléletformálásában? Mik azok a veszélyek, ártalmak és addikciók, amelyekkel nemcsak a kamaszoknak, hanem felelősen gondolkodó családjuknak is szembe kell nézniük? Milyen szerepe van az otthoni háttérnek és az iskolai oktatásnak az egészségtudatosság kialakításában? Ezekre a kérdésekre is válaszokat keresünk a Szülők Akadémiája legújabb rendezvényén!

Dr. Zacher Gábor közérthetően és humorosan, ugyanakkor szakmai szempontokat és hétköznapi tapasztalatokat is megjelenítve kalauzol el a testi-lelki egészség világában. Az előadás hétköznapi példákra építve, elgondolkodtató és szemléletes módon segít eligazodni a gyermekekre leselkedő veszélyforrások és szülői kommunikáció legfontosabb kérdéseiben.
 


ZACHER GÁBOR főorvos, címzetes egyetemi docens, valamint a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának vezetője. Klinikai toxikológiát oktat a Semmelweis Egyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen és a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Centrumában. 2002 óta orvosi toxikológus igazságügyi szakértőként tevékenykedik. Narkológia című tantárgyat oktat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Gyakori és mára közkedvelt médiaszereplő, az egyik legismertebb orvos az országban. Megjelenése, fellépése, hanghordozása határozott, mindig egyenesen és nyíltan fogalmaz, a divatos szófordulatokkal élve.

 

Az esemény ingyenesen látogatható, de részvételi szándékát névre szóló regisztrációval tudja véglegesíteni! (Kérjük, amennyiben vendéget kíván hozni magával, külön regisztrációt készítsen részére is! Köszönjük!)

 

 

 Információ, kapcsolatfelvétel:

Márfi Luca pécsi régióvezető - lmarfi@mcc.hu

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.


Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala hamarosan megtekinthető itt.

console:
consoleError:
Név*:
E-mail*:

Kérjük, hogy valós e-mail címet adjon meg, ezen a címen fogjuk keresni.

Telefonszám*:

Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567

Szervezet/Iskola:
Megjegyzés:
Ellenőrző kód:
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás